.

.

ONE OFF 5 CLARETE

El vi claret és força rar aquests dies i els seus orígens es remunten a l'Edat Mitjana. El Clarete és gairebé rosat i el nom s'utilitza per descriure vins negres molt lleugers/clars de Bordeus. La paraula claret prové del llatí clarus. El # 5 S'elabora a parts iguals de raïm blanc i negre (Garnatxa), que es barregen, fermenten i maceren juntes.

Producció 1.400 botelles.

Vin Natural

18,90 €
Impostos inclosos

RAÏM: Collit a mà; Garnatxa Blanca 55,7 % i Garnatxa Negra 44,3 %

 Enòleg: Joan Asens

ELABORACIÓ:

Maceració, contacte amb la pell: Raïm blanc i negre barrejat durant 15 dies

Fermentació: En dipòsits d'acer inoxidable.

Fermentació malolàctica: No

Criança: 2 mesos en dipòsits d'acer amb lies i 2 mesos en ou de granit.

Altres dades: Vegà, fermentat amb llevats autòctons, amb sulfits afegits a dosis molt baixes i sense clarificació ni filtració i sense aclariments ni filtracions.

Data de collita : 11-09-2021

Data d'embotellat: Abril de 2022

NOTA DE TAST

El color del vi Claret és vermell clar, gairebé rosat. És el resultat de la fermentació en barrejar raïms blancs i negres. Aromàticament és fresc amb notes cítriques, fruites vermelles i amb matisos anisats. En boca te molta estructura.

SUGGERIMENTS DE SERVEI:

Peix, marisc, sushi, carns blanques i vermelles, verdures, amanides (sense vinagre), pasta, arròs. Servir a una temperatura de 14 °C.

DADES TÈCNIQUES:

Grau d'alcohol : 12,91 % vol.

Sulfits SO2: <10 mg/L

pH: 3,18

Acidesa total : 6,3 g/L (a. tartàrica)

Sucre residual: <0,2 g/L

Tancament: Suro natural 45x25, CS NATURAL CORKS 1º per CORK SUPPLY

Conservació: En les condicions adequades, el vi mantindrà el seu potencial fins al 2030

MONTSANT
8437019821265

Fitxa tècnica

Tipo de Vino:
Rosado
D.O.
Monsant
Variedad
Garnacha
Variedad
Garnacha Blanca
Formato
0.75 cl
Grado alcohólico
12.5
Bodega
Bell Cros
Características:
Natural
Características:
Vegano
Características:
Sin Filtrar
Características:
Sin Clarificar

Referències específiques

related products