.

Logística

List of products by brand CALATAYUD

Filtres actius

Elegant, balsàmic, suau i fresc al paladar.

Baix en sucres, sulfits i histamina. Apte per a vegans, sense gluten i suro amb petjada de carboni zero. Viura. El seu excel·lent equilibri entre alcohol i acidesa el fa agradable i elegant, suau i fresc al paladar.

Hi ha garnatxes que enamoren com la d'aquest vi, premiat en anyades anteriors amb la Medalla d'Or del Concurs internacional 'Garnatxes del Món'. Un vi expressiu, concentrat i equilibrat el nom del qual homenatja el literat saragossà Baltasar Gracián, considerat un dels millors escriptors espanyols del segle XVII, nascut a molt pocs quilòmetres del lloc on s'ubica el celler.

Medalla Or Mundusvini 2023

Transmet rodonesa i generositat.

Baix en sucres, sulfits i histamina. Apte per a vegans, sense gluten i suro amb petjada de carboni zero. Garnatxa 100%. Excel·lent equilibri a la boca amb una intensitat de sabor al paladar que deixa una agradable sensació de gran fruitositat i cos.

 Honoro Vera és un dels vins espanyols amb una de les majors relacions de qualitat baix preu, que es pot trobar a més cartes de restaurants amb estrelles Michelin.

El lloc on et sents el més autèntic. Un lloc pel qual la garnatxa sent una irremeiable QUERENCIA. Vinyes velles d'alçada i escarpades pendents.

Vi Brisat.

6,40 €

Evòdia significa perfum. Aquest vi és una perfecta representació de les garnatxes que han crescut històricament a Aragó, amb els seus propis clons i sabors. El paisatge on Evòdia neix és molt especial per la seva altitud i pels seus vessants, oferint un vi de gran puresa i frescor.

En el top 10 dels vins més venuts a USA.

Una de les garnatxes més populars d'Àsia després de la seva aparició en un dels còmic manga més venuts del món.

Marqués de Nombrevilla és un vi de raïm autòctones procedents de vinya de gran altitud. El dur clima d'aquesta zona, amb nits fredes i llargs dies assolellats, estressa a la vinya; unes condicions úniques per a l'elaboració de vins perfectes per als amants de lo autèntic.

És el vi més venut a Noruega.

Concentrat i amb un final de boca de gran intensitat.

Gran Or Mundusvini 2023

Un lloc que el cor desitja. Un lloc pel qual la garnatxa sent una irremeiable QUERENCIA. Vinyes velles d'alçada i escarpades pendents.