.

List of products by brand VT CASTILLA Y LEON

12,40 €

Vi Natural elaborat amb Merlot.

De color Vermell picota, Net i Brillant, amb Aromes i Notes florals; Saborós i de tall modern.

Producció 3.000 botelles.

Fora d'estoc
12,40 €

Vi Natural elaborat amb les varietats Ull de llebre i Garnatxa. El seu nom fa referència a la verema duta a terme en dos temps; el primer, d'hora, pocs dies després del verol, i el segon, ja entrat el mes de setembre. Aquesta particular collita i l'elaboració poc intervencionista, culminada amb una criança de 6 mesos en roure francès, van donar un vi amb aromes de fruita vermella, flors, regalèssia i cacau i una boca fresca, amb bona acidesa i pas lleuger.

Producció 3.000 botelles.

16,50 €

Un vi de parcel·la amb notes d'herbes aromàtiques al nas i molta mineralitat en boca.

Vi de mínima intervenció.

Peñin 94 / Parker 94+

Fora d'estoc
16,50 €

Un vi de parcel·la amb notes d'herbes aromàtiques al nas i molta mineralitat en boca.

Vi de mínima intervenció.

12,40 €

Vi Rosat Natural, elaborat, sense cap tipus d'additiu enològic, amb raïms de Garnatxa tintorera de la vinya d'El Cuchillejo (Valladolid) i d'altres vinyes velles de les províncies de Segòvia i Burgos. Destaca per les seves aromes a baies vermelles i la seva boca saborosa, fresca i ben estructurada.

Producció 5.000 botelles.

Molt aromàtic, amb un caràcter mineral que li aporta molta elegància.

Fora d'estoc
15,50 €
Fora d'estoc
19,90 €

Vi Natural elaborat amb Albillo Mayor de ceps de més de 100 anys per brindar-nos un monovarietal fermentat i criat en bóta realment singular. Un blanc amb molt de cos, bona acidesa, notes de fruita exòtica i d'hort i ecos florals i minerals. Ideal per aquells que busquin marcar la diferència.

Producción 600 botelles.

12,40 €

Vi Natural de Garnatxa de la Sierra de Gredos.

En atac es mostra fresc, amb una viva acidesa. Saborós i elegant i amb gran càrrega de fruita que roman en boca molt de temps. Final llarg i amb una excel·lent persistència especiada i afruitat.

Producció 10.000 botelles.

Vi Natural de Garnatxa de Peñafiel. El maceració carbònica d'Alfredo Maestro exhibeix tota la frescor i la vitalitat que anticipen el seu nom i original etiqueta, un gest de complicitat als més rockers.

Destaca per la seva marcada i plaent càrrega de fruita, tant en nas com en boca.

Producció 5.000 botelles

23,50 €