.

Logística

List of products by brand VT CASTILLA Y LEON

Filtres actius

3,90 €
14,70 €

Vi Rosat Natural, elaborat, sense cap tipus d'additiu enològic, amb raïms de Garnatxa tintorera de la vinya d'El Cuchillejo (Valladolid) i d'altres vinyes velles de les províncies de Segòvia i Burgos. Destaca per les seves aromes a baies vermelles i la seva boca saborosa, fresca i ben estructurada.

Producció 5.000 botelles.

19,80 €
19,90 €

El perfum fet vi. Subtil i dispar. 1000 ampolles.

Natural. Agricultura Orgànica, biodinàmiques. Mínima intervenció en Celler.

19,90 €

Vi de Tinaja. Vi amb nervi i temperament, aguerrit, sense concessions, sincer i directe.

Natural. Agricultura Orgànica, Biodinàmica. Mínima intervenció en Celler.

14,50 €

vi natural, vinya orgànica, utilitza llevats autòctons i mai realitza cap correcció.

14,70 €

Vi Natural de Garnatxa de la Sierra de Gredos.

En atac es mostra fresc, amb una viva acidesa. Saborós i elegant i amb gran càrrega de fruita que roman en boca molt de temps. Final llarg i amb una excel·lent persistència especiada i afruitat.

Producció 10.000 botelles.

18,90 €

Un vi de parcel·la amb notes d'herbes aromàtiques al nas i molta mineralitat en boca.

Vi de mínima intervenció.

9,80 €

Vi Natural elaborat amb Tempranillo.

És un vi amb molta aportació de records de fruita vermella i negra al nas. Sucós i afruitat en boca, amb tocs especiats i balsàmics al retrogust.

Producció 25.000 botelles

14,70 €

Vi Natural elaborat amb les varietats Ull de llebre i Garnatxa. El seu nom fa referència a la verema duta a terme en dos temps; el primer, d'hora, pocs dies després del verol, i el segon, ja entrat el mes de setembre. Aquesta particular collita i l'elaboració poc intervencionista, culminada amb una criança de 6 mesos en roure francès, van donar un vi amb aromes de fruita vermella, flors, regalèssia i cacau i una boca fresca, amb bona acidesa i pas lleuger.

Producció 3.000 botelles.

Vi Natural elaborat amb Ull de llebre per elaborar un intens negre, de boca potent i saborosa, i aromes a fruita confitada, amb records a herbes de la muntanya i làctics.

Producció 10.000 botelles.

39,90 €

Vi negre que ha marcat un estil per la seva tipicitat, personalitat i caràcter. Dominat per l'Ull de Llebre, es mostra persistent i molt delicat, alhora, amb notes de fruita vermella fresca, sense arestes.