.

Filter by

Marca

Marca

Preu

Preu

  • 5,00 € - 59,00 €

D.O.

D.O.

Variedad

Variedad

País

País

Bodega

Bodega

Tipo de Vino:

Tipo de Vino:

Características:

Características:

Formato

Formato

D.O. Illes

D.O. Illes

Logística

Filtres actius

Verema Brut Nature és un cava d'una molt bona relació qualitat-preu i que no defraudarà als paladars més exquisits.

5,60 €

Un cava ideal per gaudir d'una sobretaula acompanyant postres i dolços o un aperitiu sota el sol o la pluja.

Brut Nature de mètode tradicional. Color groc palla brillant. Bombolla fina i persistent que forma una ampla corona i amb bon despreniment de l'carbònic. Suau, lleuger i fresc en boca. Elegant i amb aromes retronasals de fruites madures.

Vi Natural elaborat sota el mètode ancestral amb les varietats autòctones parellada i xarel·lo.

Cava amb una bombolla elegant i cremosa.

La seva identitat: “Cuidem el raïm, elaborant VINS DE MÍNIMA INTERVENCIÓ, evitant processos agressius, per mantenir intacta la identitat aromàtica del nostre raïm.

Selva Vins és el projecte personal del veterà viticultor mallorquí Carlos Rodríguez Furthmann. Petit celler ubicat a la Serra Nord Mallorquina amb elaboracions molt artesanals, amb la mínima manipulació possible als vins i prioritzant les varietats autòctones.

Selva Vins va ser el primer celler de les illes a treure al mercat vins naturals i de mínima intervenció amb varietats autòctones, com el primer ancestral (pet-nat) illenc, el primer claret, ús de bótes de castanyer, o monovarietals de raïms autòctons amb fermentació espontània, entre altres elaboracions noves en aquell moment a la seva terra natal.

Vi Natural.