.

Filtres actius

 Vi blanc jove, fresc, cítric i fruiter que està elaborat per Bodegas Fontana amb raïms de les varietats Sauvignon Blanc 87% i Verdejo 13% i està emparat sota la denominació d'origen Uclés.

4,95 €

Blanc fresc i aromàtic nascut d'una selecció de vinyes de verdejo plantats, a més de 700 metres d'altitud, en l'epicentre de la DO Uclés. Un vi elaborat seguint els designis de l'agricultura ecològica en què la verdejo s'expressa amb gran puresa.

3,95 €

Bon equilibri alcohol-acidesa, amb persistència mitjana-alta que es recorda amb el temps

3,95 €
11,50 €

Un vi singular de la D.O. Roda, un verdejo diferent que sorprèn quan s'acosta la copa al nas i fascina al paladar.

Destaca pel seu color groc palla i per la seva entrada a boca, la qual és àmplia, potent i molt fresca. 100% verdejo, ha rebut 3 premis al millor verdejo del món per l'Associació Mundial de Periodistes i Escriptors de Vins i Licors (WAWWJ).

10,40 €
12,40 €

Vi Rosat Natural amb criança.

Un vi aromàtic, saborós i fresc. Nas complex, amb aromes a fruita blanca madura, poma al forn, codony. En boca és àgil i molt dinàmic.

Producció 3.000 botellas.

Un multivarietal que neix de 10 hectàrees de varietats blanques plantades expressament per elaborar aquest vi. El resultat és un blanc fi, elegant i fresc, perfecte per trobades disteses i per acontentar múltiples paladars. Molt gastronòmic.

Caballero de Olmedo Verdejo és un vi net i brillant, que destaca pel seu color groc amb reflexes verdosos