.

.

SOBRECASA 2018

Vi Rosat Natural amb criança.

Un vi aromàtic, saborós i fresc. Nas complex, amb aromes a fruita blanca madura, poma al forn, codony. En boca és àgil i molt dinàmic.

Producció 3.000 botellas.

12,40 €
Impostos inclosos

Clarete amb criança.

Els ceps pertanyen a una vinya de 4 ha. anomenat SOBRECASA, situat a Cigales (Valladolid) plantat en 1936 i amb una altitud de 745 metres, el terreny és reble aluvional.

Veremat la segona setmana de setembre de 2018 de forma manual, desrapat i trepitjat, sense maceració de les pells ia temperatura de 15 º / 20 º C. Es va fermentar dipòsits d'acer inoxidable de 2000 litres i bótes de roure francès de 500 litres amb els propis llevats autòctones, no es va realitzar correcció ni cap aportació, el most va ser inertització per evitar oxidacions excessives. No es realitza fermentació malolàctica aprofitant els rigors de l'hivern que després de diversos mesos a la intempèrie ens ajuda a tenir un vi net i estabilitzat. Posteriorment s'embotella en unes condicions de netedat i estabilització naturals, però durant la vida en ampolla com és NORMAL és possible que sorgeixin precipitats donada la seva elaboració natural.

Criança: 18 mesos en bóta de castanyer de 2.000 litres, bóta francesa i bota de olorós.

2200000000056

Fitxa tècnica

Tipo de Vino:
Rosado
D.O.
VT Castilla y León
Variedad
Garnacha
Variedad
Tempranillo
Variedad
Verdejo
Variedad
Palomino Fino
Formato
0.75 cl
Grado alcohólico
14.00
Características:
Natural
Características:
Sin Sulfitos
Características:
Biodinámica
Características:
Sin Filtrar

Referències específiques

Potser també us agrada

related products