.

List of products by brand RIBERA DEL DUERO

35,95 €
15,80 €

En paraules del celler Arzuaga Navarro és el vaixell insígnia de la casa. Arzuaga Crianza neix de les vinyes més selectes, algunes d'elles centenàries, que la firma posseeix a Valladolid i Burgos. De perfil elegant, fi i subtil, aquesta anyada regala al paladar sensacions suaus i meloses que persisteixen en el temps.

El Reserva d'Arzuaga, que prové dels ceps més antics del celler, és un vi saborós, untuós i elegant amb un fi equilibri i una aroma plena de matisos fruiters, qualitats que el converteixen en el perfecte acompanyant de plats contundents.

5,95 €


Fora d'estoc
5,95 €
23,40 €

En nas, una intensa aroma floral i fruita vermella de bosc, acoblada a tocs làctics i vainilles, propis del seu pas per fusta.

En pas en boca resulta ampli, elegant, persistent i vellutat.

Fora d'estoc
7,95 €

Vi molt aromàtic en el qual es conjuga fruita fresca i intensa amb tons balsàmics i especiats, i de fons, un lleuger to torrat de la fusta.

Un ribera de tall clàssic, complex, amb cos i estructura i la justa frescor. Algunes de les vinyes més velles de l'Aguilera, amb certificació ecològica i diverses d'elles prefiloxéricas, són l'origen d'aquest vi que, a més de l'Ull de llebre, inclou en la seva elaboració una petita contribució d'altres varietats negres i blanques minoritàries que creixen al mateixa vinya.

Fora d'estoc

Un criança clàssic de la Ribera del Duero, fresc, untuós i elegant, elaborat amb una curosa selecció de Tinta de país. És un vi harmoniós i equilibrat.

Fora d'estoc
Fora d'estoc