.

Logística

List of products by brand RIBERA DEL DUERO

Filtres actius

11,95 €

Vermell cirera picota amb rivets violacis, al nas és intens, expressiu i fresc, amb els varietals de l'ull de llebre en plena joventut. A la boca és equilibrat, amb un taní persistent però madur de bona acidesa i agradable pas per boca, de postgust llarg i agradable record.

25,50 €
13,50 €

Semele és un tinto de nou segell. Elaborat íntegrament amb uva procedent de la finca Monte Alto. Comparteix amb la resta de vins de la bodega la mateixa filosofia vitivinícola, encara que buscant amabilitat, redondez, frescura, riquesa aromàtica i expressió varietal.

31,50 €

Semele és un tinto de nou segell. Elaborat íntegrament amb uva procedent de la finca Monte Alto. Comparteix amb la resta de vins de la bodega la mateixa filosofía vitivinícola, encara que buscant amabilitat, redondez, frescura, riquesa aromàtica i expressió varietal.

Marqués de Velilla Roble és un vi que encara conservant la frescor i l'expressió de la seva joventut presenta subtils notes del pas per bóta. Posseeix a més una estructura llarga i interessant. És el fruit d'una cura feina tant al camp com al celler, basat en el respecte a la personalitat del terrer que és el nostre màxim objectiu.

10,90 €

Vi fàcil de beure i agradable que a més té una bona relació qualitat preu.

7,95 €

Un vi redó de tanins madurs.

6,95 €

Diu que, si hi ha un vi que expressa i amaga l'essència del Bosque de Matasnos, aquest és ell.