.

Filter by

Marca

Marca

Preu

Preu

  • 3,00 € - 48,00 €

D.O.

D.O.

Variedad

Variedad

País

País

Maridaje

Maridaje

Bodega

Bodega

Tipo de Vino:

Tipo de Vino:

Características:

Características:

Formato

Formato

D.O. Illes

D.O. Illes

Logística

Filtres actius

Vi  elegant, fresc, salí, mineral i molt mediterrani.

Vi Ecològic i de mínima intervenció. Vi Natural.

15,80 €

Vi de Pastura elaborat amb raïms de la varietat Palomino fino procedents de l'Pagament de Macharnudo en el Turó de l'Bisbe. Fermentat i criat durant 12 mesos "sota vel de flor" en botes de Jerez. Vi sense encapçalar, destaca per la seva marcada salinitat en boca.

13,40 €

Vi blanc resultat d’un cupatge de vi jove (70%) i vi de criança fermentat en bótes (30%). Aquest vi combina la frescor i finura del vi jove amb l’estructura, cos i elegància del vi de criança.

22,90 €

loEbre és un homenatge al riu, la terra i les persones, protagonistes de la gran Batalla de l'Ebre. Un vi que mostra el patiment i la duresa d'aquells dies, la lluita contra corrent, i l'austeritat

Gran Baco de Oro 2019

Vi blanc de bona graduació fermentat en bótes noves de roure francès i criat durant 6 mesos en les seves mares, manté totes les característiques dels grans Chardonnays.

Vi salí, fresc, mineral amb tocs especiats i sobretot amb aromes de bosc mediterrani.

Vi Ecològic i de mínima intervenció. Vi Natural.

Producció 1.200 botelles.

28,90 €

Vi refrescant en el qual predominen les aromes a fruita fresca.

13,80 €

La varietat callet, s'ha convertit en l'etiqueta d'identitat d'Ànima Negra, present en tots els seus vins, fins i tot el blanc.

Coupage únic, a partir de varietats autòctones. Fermentat a baixa temperatura i criat sobre les seves mares, s'obté un vi elegant, fresc i varietal.

De color palla, ofereix una lleugera aroma marí, essència de fruites blanques amb un toc de fragància tropical. Sec, concentrat i picant al paladar, dóna pas a un final refrescant i llarg.

13,40 €