.

Filter by

Marca

Marca

Preu

Preu

  • 3,00 € - 90,00 €

D.O.

D.O.

Variedad

Variedad

País

País

Maridaje

Maridaje

Bodega

Bodega

Tipo de Vino:

Tipo de Vino:

Características:

Características:

Formato

Formato

D.O. Illes

D.O. Illes

Logística

Filtres actius

Vi blanc elaborat amb raïms negres, amb cos amb notes d'avellana i acidesa suau.

Producció 1152 botelles.

13,90 €

Vi blanc resultat d’un cupatge de vi jove (70%) i vi de criança fermentat en bótes (30%). Aquest vi combina la frescor i finura del vi jove amb l’estructura, cos i elegància del vi de criança.

16,80 €

La varietat callet, s'ha convertit en l'etiqueta d'identitat d'Ànima Negra, present en tots els seus vins, fins i tot el blanc.

Coupage únic, a partir de varietats autòctones. Fermentat a baixa temperatura i criat sobre les seves mares, s'obté un vi elegant, fresc i varietal.

De color palla, ofereix una lleugera aroma marí, essència de fruites blanques amb un toc de fragància tropical. Sec, concentrat i picant al paladar, dóna pas a un final refrescant i llarg.

Es un vi Mediterrani, equilibrat, fresc i sedós.

La seva identitat: “Cuidem el raïm, elaborant VINS DE MÍNIMA INTERVENCIÓ, evitant processos agressius, per mantenir intacta la identitat aromàtica del nostre raïm.

Vi taronja (Brisat).

28,90 €

Vi refrescant en el qual predominen les aromes a fruita fresca.

Hacienda Grimón elabora aquest blanc fermentat en bóta a partir d'una molt petita producció de Viura. Buscant elaborar un blanc semblant als d'abans, envelleixen aquesta petita producció i aconsegueixen subtils aromes de roure torrat sobre un fons de fruita fresca.

El Muelle de Olaso és amable, persistent i gustós. Molt glicèric, amb una corpulència apreciable, és ideal per gastronomies juganeres i per al seu gaudi en les enyorades barres. Notes de fruita madura, ametlles i una carnadura a la boca que no deixa de créixer.

Elegant, balsàmic, suau i fresc al paladar.

Vi  elegant, fresc, salí, mineral i molt mediterrani.

Vi Ecològic i de mínima intervenció. Filosofia Natural.

VI NATURAL DE PARCEL·LA ELABORAT AMB MALVAR.

Vins singulars és una col·lecció de vins especials pels seus processos d'elaboració, varietats i vinyes. Produccions limitades de vins únics de l'I + D del Celler.

Producció 650 botelles.