.

Logística

List of products by brand JUMILLA

Filtres actius

Monastrell intens color vermell picota, aromes de fruita madura i molt llarg.

Un perfecte tot terreny de Cellers Joan Gil.

Casa Castillo Pie Franco és un monastrell essencialment elegant, el més elegant de Casa Castillo, un celler capaç de transformar en delicadesa i finor la rusticitat que sovint caracteritza a aquesta varietat. 100/100 Parker

Las Gravas és un dels grans vins de Casa Castillo, un negre que reflecteix l'intens caràcter mineral que els còdols imprimeixen al raïm que neixen en aquestes terres, considerades per molts, com el Roine espanyol.98/100 Parker

6,50 €
Fora d'estoc
Fora d'estoc

Elaborat principalment amb raïms de vinyes molt velles de Monastrell de baix rendiment igual que els ceps de Cabernet-Sauvignon i Syrah plantats a uns 700 metres d'altitud, s'obté un vi molt concentrat, complex i alhora molt elegant després del seu pas per una cuidada selecció de bótes de roure Francès i Americà durant 18 mesos.

Fora d'estoc
Fora d'estoc

En nas és expressiu, intens i complex, amb aromes que recorden a fruits negres (mores, cireres), regalèssia i mentolats.

En boca és rodó, concentrat, presenta tanins madurs i estructurats. De molt bon volum amb final llarg i persistent.

D'un profund color vermell picota i alta intensitat.

Fora d'estoc
47,50 €

De la gran feina conjunta neix aquest cupatge de Monastrell i Cabernet Sauvignon, amb una gran estructura i profunda complexitat aromàtica.

Fora d'estoc