.

List of products by brand ALICANTE

6,40 €
25,95 €

Vi potent, balsàmic, madur, untuós i carnós, complint amb els senyals d'identitat dels vins elaborats a partir de la varietat Monastrell dels vells vinyes assentats a El Sequé.

29,95 €

Preciosa i seriosa expressió de Monastrell on predomina la fruita i les nostres muntanyes ... .. Notes de lavanda, estepa, garriga, carrasca i pins mediterranis i la bóta acompanya donant complexitat a aquest conjunt ...... magnífica boca, seriosa, gran i equilibrada ...... amb arpa. Un vi de gran guarda preparat per viure.

Vi potent i alhora harmònic, amb molts tanins fins i dolços que el faran viure molts anys i una bóta que acompanya de manera elegant tot el pes de la fruita. Gran postgust llarg i harmoniós on s'aprecia, a la vegada, potència i elegància.

Expressió terrosa i elegància. Es tracta d'un vi de color brillant i amb aromes molt racials. És un vi diferent, amb personalitat, silvestre i amb un subtil matís herbal.

Fora d'estoc

L'expressió de la Mediterrània més fresc, on l'elegància i equilibri, són l'eix vertical d'aquest vi.

Preciosa expressió de muntanya baixa, terra mullada, muntanya ombrívol. Amb una boca poderosa que ens recorda als sòls fèrrics i les notes sanguínies; tanins molt nobles amb equilibri donant-li longitud i una elegant profunditat que li permetrà ser un vi de llarga guarda.

6,50 €

És un vi de tall mediterrani molt aromàtic, persistent en boca i sec. Un vi fresc on les dues varietats que el componen queden perfectament acoblades.

Vi jove, afruitat, que reflecteix la màxima expressió de la varietat.

Flors de Tarima al teu got amb notes de regalèssia i xocolata, amb un fons subtil a herba i qualitats florals.

Vermut on es fan servir els cítrics com els ingredients més utilitzats, al costat de la base de vi blanc, sucre i alcohol.