.

Logística

List of products by brand NAVARRA

Filtres actius

Verd palla, brillant. Aromes de fruites tropicals, maracuià i notes cítriques. Fresc i amb volum a la boca. Final amable. La collita anterior va ser escollida com el Millor Blanc navarrès. blanc Sec.

9,50 €

La força d'una varietat enriquida amb un toc de bóta. Vitalitat i vigorositat, joventut i elegància. Príncep de Viana 100% Syrah, exòtic i brillant, un vi amb molta vida.

Vi Natural 100% Graciano.

Nat Cool és un sorprenent Graciano de glop llarg que representa un concepte innovador iniciat per Dirk Niepoort en què diversos productors s'uneixen per crear vins lleugers i fàcils de beure. L'equip de Viña Zorzal & Matías Michelini han tingut gràcies a aquesta iniciativa la increïble oportunitat de fer aquest vi a Navarra amb Ànima Nat Cool i raïm Graciano. Un negre de capa baixa, amb menys de 12 graus d'alcohol i un perfil herbal i molt fresc, perfecte per als més exploradors.

El most de Príncep de Viana Chardonnay fermenta en bótes de roure francès (50%)i americà (50%). Posteriorment envelleix durant uns tres mesos en aquests mateixos recipients. De bona acidesa i frescor, presenta notes afruitades. Suau i harmoniós, persistent i de fort caràcter.

És un d'aquells vins on la senzillesa i una acurada elaboració són la clau de la seva elegància. Un vi per gaudir en qualsevol moment del dia.

Vi Semidolç.

Fora d'estoc

Un vi d'edició limitada elaborat amb raïm 100% Garnatxa Blanca. 

Com el seu nom indica, és un vi molt mimat per el seu celler.

Fora d'estoc