.

Filtres actius

Rosat fresc, fruiter i balsàmic de les nostres vinyes de Mantell negre a Binissalem, en un cupatge amb raïm de Mantonegre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah.

8,90 €

Vi rosat elaborat amb les varietats cabernet sauvignon, mantonegre, callet i syrah. Té una aroma envoltant que recorda els vins negres. Untuós al paladar molt recomanable per a arrossos i pastes.

16,90 €

Cambuix, paraula mallorquina que significa despentinat. A l'any 2020 després d'una granissada, la vinya va quedar tota “despentinada” com un cambuix, vam decidir fer un vi rosat, com a símbol de creació després de la destrucció, un reflex de la mateixa natura.

Vi Natural de curta maceració.  Fresc, afruitat, elegant, suau i amb baixa acidesa, fàcil de beure. 11,5%. Format de botella, 1L.

Producció Limitada. 

15,00 €
Fora d'estoc
Fora d'estoc
Fora d'estoc
15,50 €

Vi Natural, fresc, amb poc alcohol, amb poca intervenció i sense sulfits afegits. Vins fluids i directes, expressius i originals i d'una gran qualitat.

Vi de glop llarg amb una graduació baixíssima. Vi especial per a aquest estiu que s'espera calorós. Producció 557 Botelles.

Fora d'estoc