.

Filter by

Marca

Marca

Preu

Preu

  • 4,00 € - 24,00 €

D.O.

D.O.

Variedad

Variedad

País

País

Bodega

Bodega

Tipo de Vino:

Tipo de Vino:

Características:

Características:

Formato

Formato

D.O. Illes

D.O. Illes

Logística

Filtres actius

Rosat fresc, fruiter i balsàmic de les nostres vinyes de Mantell negre a Binissalem, en un cupatge amb raïm de Mantonegre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah.

Medalla Or Wine Trophy Berlin 2024

Vi jove elaborat a partir de les varietats Garnatxa Procedent de raïms seleccionats en vinyes de més de 30 anys.

4,95 €
18,90 €

El vi claret és força rar aquests dies i els seus orígens es remunten a l'Edat Mitjana. El Clarete és gairebé rosat i el nom s'utilitza per descriure vins negres molt lleugers/clars de Bordeus. La paraula claret prové del llatí clarus. El # 5 S'elabora a parts iguals de raïm blanc i negre (Garnatxa), que es barregen, fermenten i maceren juntes.

Producció 1.400 botelles.

Vin Natural

14,70 €

Vi Rosat Natural, elaborat, sense cap tipus d'additiu enològic, amb raïms de Garnatxa tintorera de la vinya d'El Cuchillejo (Valladolid) i d'altres vinyes velles de les províncies de Segòvia i Burgos. Destaca per les seves aromes a baies vermelles i la seva boca saborosa, fresca i ben estructurada.

Producció 5.000 botelles.

21,95 €

Vi rosat elaborat a partir de vinyes de callet de la zona de Son Negre.

5,70 €
13,90 €

Vi rosat elaborat 100% amb Pinot Noir i 6 mesos de criança dins bótes de roure francès que li aporten unes lleugeres notes de fusta.

12,40 €

Vi Rosat Natural amb criança.

Un vi aromàtic, saborós i fresc. Nas complex, amb aromes a fruita blanca madura, poma al forn, codony. En boca és àgil i molt dinàmic.

Producció 3.000 botellas.