.

Filtres actius

13,80 €

La varietat callet, s'ha convertit en l'etiqueta d'identitat d'Ànima Negra, present en tots els seus vins, fins i tot el blanc.

Coupage únic, a partir de varietats autòctones. Fermentat a baixa temperatura i criat sobre les seves mares, s'obté un vi elegant, fresc i varietal.

De color palla, ofereix una lleugera aroma marí, essència de fruites blanques amb un toc de fragància tropical. Sec, concentrat i picant al paladar, dóna pas a un final refrescant i llarg.

Color groc amb centelleigs daurats, net i brillant. En boca és fresc, afruitat, mantegós i voluminós.

Vi blanc amb criança, fermentat en bóta nova de roure francès i criança de 6 mesos sobre les seves mares. En el seu cupatge entren els millors raïms de les nostres vinyes.

13,40 €

Vi blanc resultat d’un cupatge de vi jove (70%) i vi de criança fermentat en bótes (30%). Aquest vi combina la frescor i finura del vi jove amb l’estructura, cos i elegància del vi de criança.

13,79 €

Un vi blanc criat sobre lies i amb 3 mesos de bóta. És un vi fresc, llaminer amb lleugers aromes a bóta.

Fora d'estoc
48,00 €
Fora d'estoc

Un blanc delicat alhora que complex, una novetat en el panorama vinícola espanyol de la mà de Cati Ribot en el seu projecte personal Ve d'Avior ( "ve de el temps passat"). Un vi blanc natural amb multitud de matisos que es materialitzen gràcies a les dues varietats, malvasia (20%) i la recuperada giró ros (80%), raïm minoritàri blanc,  molt adaptada, amb una gran complexitat i personalitat. Filosofia Natural.

Fora d'estoc
10,90 €

Vi Natural amb 3 tipus de vinificació: 35% maceració carbònica, 35% maceració a temperatura controlada, 30% maceració en fang mallorquí de 225L.

Sense aclarir, sense filtrar i sense sulfits afegits. Premsal i Giró Ros. 4Kilos vinícola. 3.000 botelles.

Fora d'estoc