.

Filtres actius

16,80 €

La varietat callet, s'ha convertit en l'etiqueta d'identitat d'Ànima Negra, present en tots els seus vins, fins i tot el blanc.

Coupage únic, a partir de varietats autòctones. Fermentat a baixa temperatura i criat sobre les seves mares, s'obté un vi elegant, fresc i varietal.

De color palla, ofereix una lleugera aroma marí, essència de fruites blanques amb un toc de fragància tropical. Sec, concentrat i picant al paladar, dóna pas a un final refrescant i llarg.

13,90 €

Vi blanc resultat d’un cupatge de vi jove (70%) i vi de criança fermentat en bótes (30%). Aquest vi combina la frescor i finura del vi jove amb l’estructura, cos i elegància del vi de criança.

12,90 €

Com a resultat de recuperar la tradició mallorquina, sorgeix aquest vi fresc i lleuger a partir de les varietats autòctones Malvasía i Giró Ros.

BUTIBALAUSI 2023 BLANC

Color groc amb centelleigs daurats, net i brillant. En boca és fresc, afruitat, mantegós i voluminós.

Vi blanc mallorquí cuvée, afruitat, floral amb notes ametllades i fresca acidesa.

Producció 3438 botelles.

13,79 €

Vi blanc amb criança, fermentat en bóta nova de roure francès i criança de 6 mesos sobre les seves mares. En el seu cupatge entren els millors raïms de les nostres vinyes.

Un vi blanc criat sobre lies i amb 3 mesos de bóta. És un vi fresc, llaminer amb lleugers aromes a bóta.

14,80 €

Selva Vins és el projecte personal del veterà viticultor mallorquí Carlos Rodríguez Furthmann. Petit celler ubicat a la Serra Nord Mallorquina amb elaboracions molt artesanals, amb la mínima manipulació possible als vins i prioritzant les varietats autòctones.

Selva Vins va ser el primer celler de les illes a treure al mercat vins naturals i de mínima intervenció amb varietats autòctones, com el primer ancestral (pet-nat) illenc, el primer claret, ús de bótes de castanyer, o monovarietals de raïms autòctons amb fermentació espontània, entre altres elaboracions noves en aquell moment a la seva terra natal.

Vi de mínima intervenció.