.

Filtres actius

13,80 €

La varietat callet, s'ha convertit en l'etiqueta d'identitat d'Ànima Negra, present en tots els seus vins, fins i tot el blanc.

Coupage únic, a partir de varietats autòctones. Fermentat a baixa temperatura i criat sobre les seves mares, s'obté un vi elegant, fresc i varietal.

De color palla, ofereix una lleugera aroma marí, essència de fruites blanques amb un toc de fragància tropical. Sec, concentrat i picant al paladar, dóna pas a un final refrescant i llarg.

13,90 €

Color groc amb centelleigs daurats, net i brillant. En boca és fresc, afruitat, mantegós i voluminós.

Vi jove amb semi criança (4- 6 mesos de roure francès). Combina la fruita i frescor amb un lleuger matís de fusta. Disponible la gamma (blanc, rosat i negre).

Daurat intens procedent de les pells del premsal i del contacte durant la fermentació. Amb una acidesa discreta, en nas hi apareixen notes d’albercoc, de camamilla i de mel. Un final de boca llarg i salí i un toc amarg que convida a beure’n un altre glop.

Producció 464 ampolles

Vi Natural de Premsal Blanc i Gorgollassa  amb 1 any de criança en botes de roure de 500 L.

19,90 €

Vi Natural. Vi de peus. 

Producción 3.070 botelles.

La muscat es fa present en aromes florals però es veu “refrescada” per un 20% de premsal, que apaivaga l'exuberància del raïm mediterrani per excel·lència.

Producció 1.000 botelles

6,50 €