.

Logística

Nous productes

18,50 €

Prensal blanc i Chardonnay. "És el blanc més cercat de Mallorca".

 Parlem de l'essència del que és un vi mediterrani en si: tocs de fruita, molt color, un toc de fusta i una tremenda versatilitat per quedar bé gairebé amb tot. Compra'l !, a aquest preu és una ganga. 91/100 Peñin.

14,50 €

"O Luar do Sil, lluna que brilla sobre les aigües del gran riu de Valdeorras."

39,90 €

VODKA PALMA ESTÀ FET AMB BLAT 100% ECOLÒGIC I AIGUA PURA DE MALLORCA, AFEGINT-LI UN TOC DE FLOR DE SAL PER CREAR UN VODKA ECOLÒGIC AMB UN SABOR ÚNIC.

41,90 €

PLE DE SABOR FRESC I AGRADABLE.

41,90 €

GIN PALMA ESTÀ DESTILADA AMB FLORS SILVESTRES LOCALS I CÍTRICS FRESCS, DELS CAMPS DE MALLORCA. EL RESULTAT ÉS UNA GINEBRA FRESCA, SECA I CÍTRICA AMB UN ACABAT MOLT SUAU I DELICAT.

41,90 €

GIN PALMA SPICED ÉS UNA GINEBRA CONTEMPORÀNIA AMB UN TOC DIFERENT A LA RECEPTA ORIGINAL DE GIN PALMA. ÉS UNA GINEBRA MOLT AGRADABLE AMB NOTES DE ROURE I VI.

6,90 €

Elegant, viu i vellutat.

21,50 €

Una altra petita mostra del talent d'Eloi Cedó, "Novetat Total" és un vi negre 100% natural al 12,5%. Embotellat a Ca na Cati de Vins Galmes I Ribot. 6 mesos en bota.

Molt poca producció en botelles de 1L.

Vi divertit, fàcil de beure, afruitat i amb un punt de carbònic.

13,80 €

És un vi corpulent, amb molta concentració i un bon equilibri entre fruita i fusta.

Inclòs Top Ten de la llista Wine Spectator de 2023

És una de les grans senyes d'identitat de les Bodegas Reyes i té l'honor d'haver estat el primer vi espanyol a accedir al Top Ten de la llista Wine Advocate per l'afamat crític Robert Parker.

3,00 €

LLÚPOL FRESC DES MORRO DE MANACOR.

Una bona cervesa llupolada, neta i refrescant.

Fora d'estoc