.

.

SAMARUCO 2019

El mínim intervencionisme i la fermentació per separat de cada varietat guien la seva elaboració, culminant en un negre concentrat, potent i sedós alhora.

15,80 €
Impostos inclosos

ELABORACIÓ

Cada varietat és elaborada de forma separada en dipòsits. Primer es refreda el raïm a la càmera i se selecciona a taula.

Posteriorment es realitza l'encubat per gravetat deixant-se alguns raïms sencers.

S'intenta expressar el màxim terrer amb maceracions més intenses que a Balbaïna tractant de preservar el caràcter concentrat del pagament del Corchuelo. La fermentació malolàctica comença al dipòsit d'acer inoxidable i acaba en bóta, on el vi roman de 12 a 16 mesos. Les bótes són de roure francès amb un ús mitjà de 4 anys.

TAST

Es caracteritza per un color granat capa mitjana-alta. Al nas és intens i franc, amb records a sotabosc, fruita vermella madura, espècies, cireres, cafè i cacau. Es caracteritza per un taní dolç que el fa sedós però potent, amb un postgust torrat i cafèic. Els vins de margues iesíferes són amplis i de llarg postgustos.

VT CADIZ
8423120100023

Fitxa tècnica

Tipo de Vino:
Tinto Crianza
D.O.
VT Cádiz
Variedad
Syrah
Variedad
Pertit Verdot
Formato
0.75 cl
Grado alcohólico
15.00
Bodega
Luis Pérez

Referències específiques

Potser també us agrada

related products