.

.

CONTADOR 2005

Benjamín Romeo elabora Contador a partir d'una selecció de les millors parcel·les amb vinyes de més de 80 anys. Refinat, sofisticat, exquisit i complex. Molt poques botelles.

Consum òptim: ben conservat "d'aquí a l'eternitat". 100/100 Parker.

1.650,00 €
Impostos inclosos

Es tracta d'un vi negre d'una amplitud i elegància sorprenents, que mostra molts matisos gustatius i una finor increïble.

Amor a la terra, respecte a les arrels, exigència ... i passió, molta passió. Celler Contador és la personalíssima aposta en terres de La Rioja de Benjamín Romeo, un jove viticultor d'esperit renovador, gran coneixedor de l'enologia francesa i espanyola, i amb una llarga experiència a l'esquena.

Implicat en tot el procés d'elaboració dels seus vins (des de la poda fins al disseny de les etiquetes, passant per l'elecció dels roures amb els quals s'elaboraran les bótes per als seus vins i les sureres per als suros de les seves ampolles), des 1995 Benjamín Romeo ha estat capaç de transmetre un estil propi que va obtenir el recolzament definitiu de la crítica amb la màxima puntuació (100) que Robert Parker va atorgar a dues anyades de el ja mític Contador: 2004 i 2005.

Mitjançant un meticulós procés de poda, conreu i verema, Celler Contador elabora els seus vins a partir de les vinyes dels seus més de 50 parcel·les. Diferents sòls, microclimes, orientacions i varietats, amb els quals s'aconsegueixen vins de gran complexitat i una marcada personalitat.

RIOJA
60805

Fitxa tècnica

Tipo de Vino:
Tinto
D.O.
Rioja
Variedad
Garnacha
Variedad
Tempranillo
Formato
0.75 cl
Grado alcohólico
14.50
Bodega
Contador
Puntuación:
Parker 100

Referències específiques

related products